Millipop Mosolytábor

Miről szól?

Kiknek szól?

Mik a céljai?

Kik foglalkoznak a gyermekekkel?

Programok

Étkeztetés

Étkeztetésünk házon belül a Millipop bisztróban történik. Séfünk – akárcsak a Mama konyhájában – gondosan összeválogatott,  házias ízvilágú egészséges ennivalót készít. Táborunkban a nap bőséges büféreggelivel indul, amelyet akár a napfényes parkra néző teraszunkon is elfogyaszthatnak.

Ebédünket svédasztalos formában tálaljuk. Előnyei, hogy a kínált lehetőségek közül mindenki kiválaszthatja a kedvére való finom falatokat.

Délutáni snack széles választékát biztosítjuk a megéhezőknek. A folyadékra és a friss gyümölcskínálatra különös gondot fordítunk, ezért azt egész nap folyamán fogyaszthatják táborozóink.

Étrend

Árképzés, áraink

Szem előtt tartva Prémium minőségű szolgáltatásunkat, a Millipop Mosolytábor költségeit az alábbi szempontok alapján határoztuk meg.

  • Táboroztatóink képzett és tapasztalt vezetők, akik teljes felelősséggel biztosítják a személyes gondoskodást
  • Ügyelünk a kis csoportlétszámra azért, hogy saját figyelmet kaphasson mindenki, hiszen ez az egyéni fejlődés biztosítéka.
  • Tematikus programjainkon szerzett tapasztalatok komoly értéket képviselnek
  • A Millipop Mosolytábor egyedülálló adottságokkal Buda egyik legfrekventáltabb pontján a Millenáris parkban fekszik, biztosítva ezzel számos szabadtéri és extra programlehetőséget.
  • Tőlünk mindenki ajándékkal tér haza
  • Étkeztetésünk házon belül a Millipop bisztróban történik. Ahol az étterem Séfe magas színvonalon szolgáltatja a gondosan összeválogatott, egészséges házias ízvilágú ennivalót.

Kedvezmények

Jelenleg nincs kedvezményre lehetőség

Időpontok

Létszám

A turnus min. fő, max. fő jelentkezésekor indul.

Dokumentumok

Tábor adatok

Gyerekek +

Szülők +

Egyéb adatok

59 900 Ft
Áraink tájékoztató jellegűek.