Millipop Mosolytábor

Őszi JÁTÉKTÁBOR

Miről szól?

Fontos számunkra, hogy gyermekeik őszi szünetét maximális biztonságban szenzációs élménnyel tegyük gazdagabbá. Élményözönnel várjuk táborozóinkat, hiszen célunk, hogy örök emlék maradjon az Őszi Játéktáborban eltöltött néhány nap.

Szem előtt tartva prémium minőségű szolgáltatásunkat, a Millipop Őszi Játéktáborunkat az alábbi szempontok alapján valósítjuk meg.

Biztonság

A Millipop Mosolygyár egyedülálló adottságokkal rendelkező épülete Buda egyik legfrekventáltabb pontján a Millenáris parkban fekszik. Helyszínünk a biztonsági előírásnak maximálisan megfelel. Az üzemeltetés során elsődleges szempont számunkra a baleset megelőzési funkciók kialakítása és betartása. A játszóházban szigorú be és kiléptetési rendszer működik, ezért a helyiséget gyermek, felnőtt felügyelete nélkül nem hagyhatja el. Minden táboros csoport élén képzett és tapasztalt vezető áll. Ügyelünk a kis csoportlétszámra / max 15 fő / azért, hogy személyes figyelmet és segítséget kaphasson mindenki. Személyzetünk természetesen mindenekelőtt nagy felelősségérzettel rendelkező, elsősegély ellátásban járatos egyének. Nyitottak és barátságosak a gyerekek iránt.

 

PROGRAMUNK

Célunk, hogy örök emlék maradjon a Mosolytáborban eltöltött néhány nap, ezért tematikáinkkal merőben újszerű, tartalmában verhetetlen, élmény gazdag programot kínálunk. Kreatív gyermekek házaként inspiratív tartalommal kívánjuk fejleszteni alkotóképességüket. Napi programjaink összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy megfelelő arányban legyen mind a tematikus foglalkozás, mind pedig az önfeledt játék.

 

ÉTKEZÉS

Étkeztetésünk házon belül a Millipop Bistroban történik. Séfünk gondosan összeválogatott egészséges, házias ízű ételekkel készül nap mint nap. Napi háromszori étkezést biztosítunk / reggeli, ebéd, uzsonna /. A folyadékra és a friss gyümölcskínálatra különös gondot fordítunk, ezért azt egész nap folyamán fogyaszthatják táborozóink.

 

RUHÁZAT

A táborozóknak kényelmes ruha viselete ajánlott. Épületünkben a váltó tornacipő, vagy csúszásgátló zokni használata kötelező. Mindig az időjárásnak megfelelő öltözködés javasolt. Célszerű a hét elején egy váltóruhát, valamint plusz egy réteg felsőruházatot elhelyezni a gyermek öltözőszekrényében.

 

ÉRKEZÉS/TÁVOZÁS

Minden reggel 8 órától fogadjuk a gyermekeket. A programokon való részvételhez célszerű 9 óráig megérkezni. Távozás legkésőbb 17 óráig.

 

Napirend

8:00 – 9:00          érkezés, regisztrálás

 

9:00 – 9:30          büféreggeli

 

9:30 – 10:00       csapatépítő közös játékok

 

10:30 – 11:30     tematikus foglalkozások/naponta változó témakörrel

 • sport
 • kézműves
 • meseszínház
 • bűvész
 • tánc

 

11:30 – 12:00     szabad játék a játszóház területén

 

12:00 – 13:00      ebéd

 

13:00 – 14:00      szieszta, filmvetítés a moziszobában

 

14:00 – 15:00      szabadtéri program a Millenáris park Zöld Péter játszóterén

 

15:00 – 15:30      uzsonna

 

15:30 – 17:00      szabad játék a játszóház területén animátori felügyelettel, távozás

Kiknek szól?

A Millipop Mosolygyár minden gyermeket szeretettel vár Őszi JÁTÉK táborában!

Mik a céljai?

Kellemes, szórakoztató és fejlesztő időtöltés.

Kik foglalkoznak a gyermekekkel?

Minden csoport élén képzett és tapasztalt vezető áll, aki a gyerekekre személyesen odafigyel és segíti őket a tábor során. Természetesen mindenekelőtt nagy felelősségérzettel rendelkeznek. Teljes mértékben nyitottak, barátságosak a gyerekek iránt.

Programok

Étkeztetés

Étkeztetésünk házon belül a Millipop bisztróban történik. Séfünk – akárcsak a Mama konyhájában – gondosan összeválogatott,  házias ízvilágú egészséges ennivalót készít. Táborunkban a nap bőséges büféreggelivel indul, amelyet akár a napfényes parkra néző teraszunkon is elfogyaszthatnak.

Ebédünket svédasztalos formában tálaljuk. Előnyei, hogy a kínált lehetőségek közül mindenki kiválaszthatja a kedvére való finom falatokat.

Délutáni snack széles választékát biztosítjuk a megéhezőknek. A folyadékra és a friss gyümölcskínálatra különös gondot fordítunk, ezért azt egész nap folyamán fogyaszthatják táborozóink.

Árképzés, áraink

1 gyermek esetén35 900 Ft 
Beugrós napijegy7 900 Ft 

Szem előtt tartva Prémium minőségű szolgáltatásunkat, a Millipop Mosolytábor költségeit az alábbi szempontok alapján határoztuk meg.

 • Táboroztatóink képzett és tapasztalt vezetők, akik teljes felelősséggel biztosítják a személyes gondoskodást
 • Ügyelünk a kis csoportlétszámra azért, hogy saját figyelmet kaphasson mindenki, hiszen ez az egyéni fejlődés biztosítéka.
 • Tematikus programjainkon szerzett tapasztalatok komoly értéket képviselnek
 • A Millipop Mosolytábor egyedülálló adottságokkal Buda egyik legfrekventáltabb pontján a Millenáris parkban fekszik, biztosítva ezzel számos szabadtéri és extra programlehetőséget.
 • Tőlünk mindenki ajándékkal tér haza
 • Étkeztetésünk házon belül a Millipop bisztróban történik. Ahol az étterem Séfe magas színvonalon szolgáltatja a gondosan összeválogatott, egészséges házias ízvilágú ennivalót.

Kedvezmények

Jelenleg nincs kedvezményre lehetőség

Időpontok

2019.10.28 - 01.

Létszám

A turnus min. 5 fő, max. 50 fő jelentkezésekor indul.

Dokumentumok

Tábor adatok

Gyerekek +

Szülők +

Egyéb adatok

59 900 Ft
Áraink tájékoztató jellegűek.